HTML

A parkoló királyai

Akár autóval, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel próbálunk eljutni úticélunkhoz, mindig találkozunk parkoló járművekkel. Az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse azokat a képeket, videókat ami a nem egészen sikeres parkolásokat örökíti meg, aminek egyik célja az okulás, mert tudjuk, hogy az okos a másik hibájából tanul, míg a hülye a sajátjából sem, a másik célja a nevet(tet)és mert ugye legszebb öröm a káröröm és más hülyeségén lehet a legjobban röhögni.

Küldj képet videót!

moc.liamg@iaylarikolokrapa

Legfrissebb hozzászólások

Hasonló téma

2009.04.27. 21:59 IV. (Parkoló) Béla

Aki tényleg tud parkolni

Sokan közlekedünk autóval, amiből az adódik, ha elértük uticélunkat akkor valahol parkolnunk kell. A közlekedésnek talán ez az egyik legérdekesebb metódusa. Ki így, ki úgy, de valahogy megoldja. Van akinek ez könnyen megy, míg másoknak erős kihívás két autó közé vagy padka mellé állni. Egyiptomban is vannak autók - nem csak tevék - és bizony ott is parkolni kell, néha szűk helyekre is be kell tudnunk állni. Kreatív és leleményes problémamegoldás következik:

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: parkolás barkács 5 szűk plusz egy kerék renault five


A bejegyzés trackback címe:

https://aparkolokiralyai.blog.hu/api/trackback/id/tr791090364

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: relojes antiguos pierce 2017.10.30. 04:13:13

Göngyölt pulykamell - Sütés, Főzés, Konyhai Kísérletezések

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása