HTML

A parkoló királyai

Akár autóval, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel próbálunk eljutni úticélunkhoz, mindig találkozunk parkoló járművekkel. Az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse azokat a képeket, videókat ami a nem egészen sikeres parkolásokat örökíti meg, aminek egyik célja az okulás, mert tudjuk, hogy az okos a másik hibájából tanul, míg a hülye a sajátjából sem, a másik célja a nevet(tet)és mert ugye legszebb öröm a káröröm és más hülyeségén lehet a legjobban röhögni.

Küldj képet videót!

moc.liamg@iaylarikolokrapa

Legfrissebb hozzászólások

Hasonló téma

2009.09.04. 11:15 IV. (Parkoló) Béla

Azok a fránya vonalak

Balage küldött pár képet (köszi érte!), majdnem egy hónappal ezelőtt amit egy bizonyos üzlet parkolójában készített egy bizonyos városban. Az áruház nevét közjegyző jelenléte nélkül sorsoltuk (volna) ki, ahogy a várost is darts segítségével határoztuk (volna) meg, ha nem írta volna meg Balage, hogy a szentendrei Lidl-ről van szó.

Helyszíni szemle következik:

 

Az első képen láthatjuk a majdnem tökéletes parkolás, minta-példányát. Ha tudná, hogy mit jelent a párhuzamos és mit a merőleges, akkor talán nem is került volna fel erre a fránya oldalra.

Szerintem abszolút cuki lett volna, ha valaki beáll elé, kíváncsi lettem volna, hogy akkor mi történik. De tényleg!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: lidl parkolás pickup mitsubishi szentendre wtf parkoló mi az a párhuzamos merőleges


A bejegyzés trackback címe:

https://aparkolokiralyai.blog.hu/api/trackback/id/tr561359564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása