HTML

A parkoló királyai

Akár autóval, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel próbálunk eljutni úticélunkhoz, mindig találkozunk parkoló járművekkel. Az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse azokat a képeket, videókat ami a nem egészen sikeres parkolásokat örökíti meg, aminek egyik célja az okulás, mert tudjuk, hogy az okos a másik hibájából tanul, míg a hülye a sajátjából sem, a másik célja a nevet(tet)és mert ugye legszebb öröm a káröröm és más hülyeségén lehet a legjobban röhögni.

Küldj képet videót!

moc.liamg@iaylarikolokrapa

Legfrissebb hozzászólások

Hasonló téma

2009.09.16. 19:44 IV. (Parkoló) Béla

A Mom parki parkoló

Két örömteli hírt szeretnék megosztani az olvasókkal. Még senki sem helyezte kilátásba a testi kényszer alkalmazását amiért felkerült a mi kis "Szégyenfal"-unkra. Eddig.

Ami viszont még ennél is örömtelibb, az bizony nem más, mint az a tény, hogy érkeznek az e-mail-ek a jobbnál-jobban sikerült parkolásnak csúfolt performanszokról.

Osek levele következik:


Osek levelében azt írta, hogy a Mom parkban napi rendszerességgel parkíroznak, nem feltétlenül mozgássérültek mozgássérültek részére fenntartott helyen. Nem tisztem eldönteni, hogy ténylegesen mozgásukban korlátozottakról van-e szó, vagy csak alibi rokikártyások az illetők, vagy szimplán parasztok*.

Lássuk csak miről is van szó:

Jelen esetben az X5-nek tűnő (de lehet, hogy csak X3, nem értek hozzá) BMW talán rokkantkártyával a szélvédője mögött parkol. Őt még talán megértjük. Talán.  Viszont élnénk a gyanúval, hogy  mi  is a tényleges helyzet.

Szeretjük az angol autókat, nem kivétel ez alól az Aston Martin DB7-sem. Főleg nem ez a meggybordó 95-ös évjáratú. Nem az autó tehet róla ha ilyen a gazdája. Feltéve ha ilyen, és nem olyan. Értitek? Nem? Az sem gond... Nem látjuk a kék kártyát, és gyanakszunk, hogy alapból nincs is. Nem a járműre vagyunk irigyek, egyszerűen nem szeretjük ha nem jó helyen / nem jogszerűen parkolnak.

Milyen furcsa az élet. Ma Magyarországon minden mozgássérültnek olyan jól megy, hogy belefér egy Audi R8-as, vagy pedig, hogy az egyik volt tanárom szavaival éljek "vagy a tányér, vagy a leves, de valami nem egyenes". Újabb turpisságot érzek.

 

Ti nem? Mi a véleményetek?

*A paraszt szó ebben a szövegkörnyezetben nem a mezőgazdasági munkát végző személyre utal, hanem arra a kretén, barbár tuskóra, aki mozgáskorlátozott helyen parkol.

Szólj hozzá!

Címkék: aston martin bmw audi mélygarázs park x5 mom r8 db7 mozgássérült e


A bejegyzés trackback címe:

https://aparkolokiralyai.blog.hu/api/trackback/id/tr861386966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása