HTML

A parkoló királyai

Akár autóval, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel próbálunk eljutni úticélunkhoz, mindig találkozunk parkoló járművekkel. Az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse azokat a képeket, videókat ami a nem egészen sikeres parkolásokat örökíti meg, aminek egyik célja az okulás, mert tudjuk, hogy az okos a másik hibájából tanul, míg a hülye a sajátjából sem, a másik célja a nevet(tet)és mert ugye legszebb öröm a káröröm és más hülyeségén lehet a legjobban röhögni.

Küldj képet videót!

moc.liamg@iaylarikolokrapa

Legfrissebb hozzászólások

Hasonló téma

2009.05.04. 15:15 IV. (Parkoló) Béla

A rossz helyen parkolókat lelövik, ugye?

Nálunk talán még fajultak el ennyire a dolgok, de néha nem érzem messzinek a lincselést. Ha az embert nem a közterületes vagy a rendőr bünteti meg, talán akkor jár a legroszabbul. Miért mondom ezt? Szerintem rosszabb az amikor egy dühös lakó büntet és nem egy erre felhatalmazott személy. Mert mit tesz egy parkolóőr legrosszabb esetben? Ha nincs érvényes parkolójegyünk akkor fotózgat, ír egy csekket és hátrahagyja a zacskóban a szélvédőre rögzítve. A rendőr is csak bírságol, feljelent, legrosszabb esetben elszállítják az autót aztán meg lehet menni érte a központ telephelyre. 

Bezzeg a felbőszített járókelő főleg ha a környéken lakik és türelme már végképp elfogyott akkor bizony büntet. Ő nem biztos, hogy papírfecnire írja fel problémája okát, mert azon már rég túl van. Inkább olyan eszközhöz nyúl ami garantálni tudja az üzenet célbajutását.

 

A vadkeleten mindent jobban nyomatékosítanak az emberrel: ha a gyepen parkolunk, ne csodálkozzunk ha felfestik a kocsira az "Ez itt a gyep!" mondatot.

 

Lehetőleg ne a járdán parkolj, mert könnyen megégetheted magad, vagy éppen az autódat.

Szólj hozzá!

Címkék: gyújtogatás rajz parkolás toyota fiat szomszéd járda sofőr karcolás gyep rossz hely land cruiser


A bejegyzés trackback címe:

https://aparkolokiralyai.blog.hu/api/trackback/id/tr321102172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása